Maskota Lino razveselil potnike na avtobusih!

Kdo izmed nas se ne spomni medvedka Lina? Predstavljajte si, da vas ta obišče ravno takrat, ko se peljete na avtobusu! Prav to se je zgodilo potnikom mestnega avtobusnega prometa v Ljubljani.

Oktobra smo izpeljali akcijo promocije Linolad na polepljenem avtobusu Linolade v Ljubljani. Maskota Lino je celoten dan delil vzorce Linolade vsem potnikom, ki so vstopili na brandiran avtobus. Avtobus z Lino kreativo je bil sicer na liniji od septembra do decembra, dodana pa je bila še dodatna kampanja na zaslonih v mestnih avtobusih v Ljubljani, kot krepitev znamke Lino.

Na zaslonih se je sprva predvajal splošen oglas za Linolado, ki je trajal 20 dni na celotni Zaslon mreži v Ljubjani in Mariboru. V novembru pa je potekala še ena kampanja, kjer so bili predstavljeni kuharski recepti za sladice, ki jih potniki lahko pripravijo doma s pomočjo Linolade. Dodatna kampanja je trajala še 10 dni.

 

Kakšni so bili odzivi potnikov? Vsi so se z veseljem posladkali z Linolado, nekateri pa so svoje vtise s fotografijami z Linom delili tudi na socialnih omrežjih. Nekaj utrinkov pa si lahko ogledate tudi na fotogaleriji in na video posnetku.

 

 

Oglejte si še galerijo: