ZASLON SVETUJE: Valentinovo

VALENTINOVO JE ŽE SKORAJ PRED VRATI!

Spet ne veste s čim presenetiti svojo boljšo polovico? Na našem Facebooku lahko sodelujete v nagradni igri za prestižno razvajanje v dvoje v hotelu Sava Rogaška. Če vas pa ne bomo odpeljali na valentinovo razvajanje, pa svojo boljšo polovico razvajajte z drugimi darili. V rubriki ZASLON SVETUJE vam tokrat predlagamo 3 darila, s katerimi lahko polepšate dan vašemu partnerju ali partnerici.

 

SELECTBOX

Darila SelectBox so odlična priložnost, da valentinovo razvajanje podaljšate za več dni. V široki izbiri različnih Select box-ov vam tokrat predstavljamo Masaže in wellness, kjer si lahko izberete razvajanje v dvoje po izbiri vaše boljše polovičke!

Več info: www.selectbox.si/product/masaza-in-wellness/
CENA: 39,8 €

 

ONZONTHAI – TAJSKA MASAŽA

Ima vaša boljša polovica rada sproščanje ob raznovrstnih masažah? Potem je darilni bon za tradicionalno tajsko masažo po izbiri kot nalašč. V Onzonthai lahko izbirate med masažami v dolžini 30, 50 in 80 min!

Več info: www.tajskamasaza.eu
CENA ZA 50 MIN MASAŽO: 35 €

 

ČOKOLADA LOACKER – TORTINA

Slastna čokolada Loacker je nujni dodatek, ki ga morate še priložiti poleg vašega darila! Okus vaflja in čokolade, ki se kar stopi v ustih, je na voljo v vseh trgovinah po Sloveniji.

CENA: 2,99 €

 

Sledi nam na Facebooku: www.facebook.com/zaslondigitalnimedij