Kdo izmed nas se ne spomni medvedka Lina? Predstavljajte si, da vas ta obišče ravno takrat, ko se peljete na avtobusu! Prav to se je zgodilo potnikom mestnega avtobusnega prometa v Ljubljani.

Oktobra smo izpeljali akcijo promocije Linolad na polepljenem avtobusu Linolade v Ljubljani. Maskota Lino je celoten dan delil vzorce Linolade vsem potnikom, ki so vstopili na brandiran avtobus. Avtobus z Lino kreativo je bil sicer na liniji od septembra do decembra, dodana pa je bila še dodatna kampanja na zaslonih v mestnih avtobusih v Ljubljani, kot krepitev znamke Lino.

Medvedek Lino (1)

Na zaslonih se je sprva predvajal splošen oglas za Linolado, ki je trajal 20 dni na celotni Zaslon mreži v Ljubjani in Mariboru. V novembru pa je potekala še ena kampanja, kjer so bili predstavljeni kuharski recepti za sladice, ki jih potniki lahko pripravijo doma s pomočjo Linolade. Dodatna kampanja je trajala še 10 dni.

Kakšni so bili odzivi potnikov? Vsi so se z veseljem posladkali z Linolado, nekateri pa so svoje vtise s fotografijami z Linom delili tudi na socialnih omrežjih. Nekaj utrinkov si lahko ogledate v zgornjem videu ali spodnji galeriji slik.

Galerija slik

  • Maskota: Medvedek Lino (1)