Z majem smo na zaslonih pričeli s predvajanjem novih informativnih vsebin!

Informativne vsebine

Vsebina na zaslonih je sestavljena iz minimalno 50 % informativnih vsebin in maksimalno 50 % komercialnih vsebin. Informativne vsebine so vse vsebine informativnega značaja, delijo pa se v različne rubrike, kot npr. sveže dnevne novice, Mesto obvešča in vreme. Do sedaj je bil ponudnik dnevnih vsebin 24ur, po novem pa je SIOL.NET.

Preko zaslonov boste sedaj lahko spremljali vse rubrike, ki ste jih vajeni preko portala siol.net. Rubrike boste lahko spoznali tudi po značilnih barvah iz portala, kot npr. Sportal v zelenkastem odtenku, Trendi v rdečih odtenkih, Slovenija, Svet, in Digisvet v modrih odtenkih, Posel danes v temno sivih odtenkih in Avtomoto v svetlo modrih odtenkih. Prav tako boste lahko spremljali vsebine, ki se predvajajo v rubriki Planet TV, kjer boste lahko na tekočem z vsemi najnovejšimi novicami iz televizijskega sveta, ter kaj je novega na Planet TV.

Vsebine, skupaj s komercialnimi vsebinami, so sicer združene v 15-20 MINUTNI PREDVAJALNI BLOK, ki se ponavlja ves čas delovanja avtobusov oziroma 4-KRAT V ENI URI, kar je MINIMALNO 50 PONOVITEV NA DAN.

Vreme

Poleg novega ponudnika vsebin in barv, lahko spremljate tudi novo obliko vremena. Vreme prikazuje aktualno in dnevno temperaturo, simbol z vremenom ter občutek temperature zunaj za Ljubljano ter vreme za tri dni vnaprej. Nova je tudi skala pri temperaturi, ki grafično nakazuje kako toplo/mrzlo bo tisti dan.