ZASLON SVETUJE: Ideje za božična darila!

Praznični dnevi se neizbežno približujejo in z njimi večna zagata – s čim obdariti naše najbližje?

Letošnje leto vam bo zato Zaslon priskočil na pomoč! Tedensko spremljajte ideje za obdarovanje in se tokrat izognite čemernemu razmišljanju, kaj vendarle kupiti. Da vam bo lažje in, da bo izbira daril še večja, si lahko spodaj pogledate vse ideje in njihove podrobnosti, ki smo jih predvajali v tokratni rubriki ZASLON SVETUJE!

 

DARILNA VSTOPNICA ŠPAS TEATER

Podarite svojim najbližjim obilico smeha, podarite jim darilno vstopnico Špas Teatra in naj si izberejo predstavo po svojem okusu! Razveselite svoje najbližje.

CENA: 22 €

 

VSTOPNICA ZA BALET

Baletna predstava Romeo in Julija v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma je posebno in prefinjeno darilo za vse, ki imajo radi ples in umetnost. Predstava je na sporedu od 28. do 31. decembra.

CENE VSTOPNIC:
20, 23, 27, 31 in 16* EUR
SILVERSTRSKA PREDSTAVA (+ KOZAREC PIJAČE): 21, 23, 27, 35 EUR

 

avto na daljinsko upravljanje “carina bmw”

Avto na daljinsko upravljanje bo v užitek vsakemu otroku! V vseh prodajalnah Mömax, ga lahko najdete po akcijski ceni in razveselite otroke!

AKCIJSKA CENA: 129 € (namesto 229 €)

 

woop trampolin park

Večjim in malo manjšim otrokom podarite pravo skakalno doživetje! Woop trampolin park uresničuje želje vseh starosti! Darilni bon lahko kupite v vrednosti 10, 25 ali 50 €.

CENA: 25 €

 

DARILNI BON ZA PREDSTAVO DEKLIŠČINA

Popolno darilo in smeha obilo! Podarite svojim najbližjim darilni bon Špas Teatra za predstavo Dekliščina in se skupaj nasmejte do solz.

CENA: od 18 € naprej

 

YANKEE CANDLE

Dišeče sveče Yankee Candle z intenzivnimi in raznovrstnimi vonji pričarajo božično vzdušje v vsakem domu. Pravo darilo v vseh velikostih.

CENA (čas gorenja: 40 UR): 11,90 €

 

 

CENA (čas gorenja: 90 UR): 22,99 €

 

MGL – DARILNI BON

Mladinsko Gledališče Ljubljansko vam nudi 3 vrste bonov, ki so idealno darilo za mlade in stare. Izbirate lahko med boni za različne namene oz. odre:

  • veliki oder – 16 €
  • mala scena – 13 €
  • mjuzikli – 21 €
CENA (VELIKI ODER): 16 €

 

GOETHE INSTITUT

Svojim najbližjim podarite tečaj nemščine ali izpit GOETHE-CERTIFIKAT! Izbirate lahko med različnimi tečaji nemščine za različne starosti in intenzivnosti tečajev.

CENE SI LAHKO OGLEDATE NA GOETHE INSTITUT.

 

QUICK SHOE LACE

Vezalke QuickShoeLace, ki se ne zavežejo, so idealno darilo za vse generacije! Kupite jih lahko v različnih barvah in motivih.

AKCIJSKA CENA: 15,47 €

MÖMAX

Takšne in drugačne skodelice so vedno dobra izbira za darilo v prazničnih dneh. Izberite si svojo skodelico Teresa z božičnim motivom samo v trgovinah Mömax!

AKCIJSKA CENA: 1 €

ONZONTHAI

Imajo vaši bližnji radi sproščanje ob raznovrstnih masažah? Potem je darilni bon za tradicionalno tajsko masažo po izbiri kot nalašč. V Onzonthai lahko izbirate masažo v dolžini 30, 50 in 80 min!

CENA ZA 50 min MASAŽO: 35 €

 

Tedensko ponudbo daril lahko spremljate tudi na naši Facebook strani!